Glarmester

Vores professionelle glarmester er klar til at hjælpe dig med alle former for glasarbejde. Vi har fagligheden i orden og samarbejder med dig om at finde den bedste løsning, så du kan glæde dig over resultatet – i mange år frem.

Har du brug for vores professionelle glarmesters assistance til udskiftning af vinduer eller anden form for glasarbejde, så står han klar til at hjælpe både private kunder, virksomheder og kommuner på Sydhavsøerne.

Vores glarmester vil i samarbejde med dig finde den rigtige løsning, som passer til netop dine ønsker og behov – og du kan forvente en løsning af høj kvalitet. Han udfører alt glasarbejde, så kom med dine ønsker.

Har du været så uheldig f.eks. at have haft ubudne gæster eller hærværk, står vores glarmester også klar til at afdække skaden og udbedre de akutte glasskader.

Tøv ikke med at ringe til os på 70 273 273, hvis du har brug for at vores glarmester kigger forbi dig.

Michael Mollerup

Formand

er klar til at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål og give et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 70 273 273

eller send os en besked:

Skal vi tage en snak om dine opgaver?

Udfyld formularen og skriv gerne lidt om, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan finde den rigtige medarbejder til dig. Du vil blive kontaktet snarest muligt, så vi kan tage en snak om dine idéer eller den konkrete opgave.

Hvis det drejer sig om en akut opgave, kan du altid kontakte os på døgntelefonen: 70 273 273.