Grønt og sikkert byggeri

EFFEKTIV er en traditionel håndværksvirksomhed, der udfører byggeri og professionel skadeservice 24 timer i døgnet. Vores primære forretningsområder er tømrer, snedker, murer, maler, tagdækker og skadeservice. Desuden arbejder vi med miljøsanering, som er et naturligt bindeled mellem de traditionelle håndværksydelser og vores omfattende viden om skadeservice.

​​EFFEKTIV er en virksomhed med fokus på miljøet, og vi har derfor specialiseret os i miljørenovering, hvor vi bl.a. arbejder med sanering af asbest, skimmelsvamp, bly, PCB m.m. Vores faguddannede medarbejdere er naturligvis trænet i at håndtere de farlige materialer og derigennem medvirke til en øget bæredygtighed i dansk byggeri.​

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti.

Tømrer

Tømrer

Vores team af tømrere er træspecialister af hjertet og bearbejder materialet med stor knowhow og passion, og vi løfter alle opgaver fra ombygninger, tilbygninger og nybyggeri med stor kundetilfredshed til følge.

Murer

Vores murerafdeling mestrer alle former for traditionelt murerarbejde, hvad enten det drejer sig om ny- og ombygning, renovering eller reparation og vedligeholdelse.​

Murer
Snedker

Snedker

Vores snedkere sikrer, at du altid får den helt rigtige løsning på din opgave, og vi kan fremstille specialemner i træ på vores eget maskinsnedkeri med et udvalg af specialmaskiner.

Skadeservice

Vi er er eksperter i skadesservice, og du kan ringe til os 24/7 ved pludseligt opståede skader, så vi kan få stoppet skaden hurtigst muligt. Vi er også specialister i miljørenovering, hvor vi bl.a. arbejder med sanering af asbest, skimmelsvamp, bly, PCB m.m.

Skadeservice
Glarmester

Glarmester

Har du brug for vores professionelle glarmesters assistance til udskiftning af vinduer eller anden form for glasarbejde, så står han klar til at hjælpe både private kunder, virksomheder og kommuner på Sydhavsøerne.

Vi har værdierne i orden

EFFEKTIV er bygget op om et fasttømret værdisæt, der søger det gode samarbejde i alle vores kunderelationer. ​En åben og ærlig dialog er en selvfølge for os, og vi har en løsningsorienteret tilgang til den enkelte opgave – uanset dens størrelse.

Vores medarbejdere arbejder i selvstyrende teams med én formand, der står for den direkte kontakt med dig igennem et projekt, da det giver den bedste proces for dig som kunde. Vores teams består af dedikerede håndværkere, der er håndplukkede på baggrund af deres engagement og evne til at yde kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

​Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, der betyder, at vi kan løse alle former for opgaver, og vi stiller høje krav til kvaliteten – både når det gælder materialer og mandskab. Vi lever op til vores ansvar, og i sidste ende er det vores ansvar, at du er en glad og tilfreds kunde.

Se mere om vores værdier i filmen.

Vi har værdierne i orden

Vores kunder vælger os som leverandør, fordi de ønsker en lokalt funderet samarbejdspartner, der leverer solid dansk kvalitet til den aftalte tid og pris.

En åben og ærlig dialog er en selvfølge for os, og vi sætter en ære i at holde vores aftaler. Virksomheden er bygget op omkring et fasttømret værdisæt, der søger det gode samarbejde i alle vores kunderelationer. Se mere om vores værdier i filmen.

Vi er klar til at hjælpe med…

 • Alt indenfor byggeri

 • Tømrerarbejde

 • Snedkerarbejde

 • Glarmesterarbejde

 • Murerarbejde

 • og meget mere…

 • Alt indenfor skadeservice

 • Vandskader

 • Stormskader

 • Brandskader

 • Affugtning

 • Skimmelsanering

 • og meget mere…

Lad os kontakte dig

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

Lad os kontakte dig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Brug for inspiration?

Følg os på sociale medier, hvor vi løbende lægger nyheder og udførte opgaver ud.