Om EFFEKTIV

Vi udfører opgaver inden for fag-, hoved- og totalentrepriser og kan løse enhver form for opgaver indenfor byggeri, entreprise og skadeservice.

Vi bygger på et stærkt fundament.

EFFEKTIV er en traditionel håndværks- og entreprenørvirksomhed, der udfører professionelt og bæredygtigt kvalitetsbyggeri. Vores primære forretningsområder er tømrer, snedker, murer, maler, tagdækker og skadeservice. Desuden arbejder vi med miljøsanering, som er et naturligt bindeled mellem de traditionelle håndværksydelser og vores omfattende viden om skadeservice.

Vi har fokus på miljøet og derfor har vi også specialiseret os i miljørenovering, hvor vi bl.a. arbejder med sanering af asbest, skimmelsvamp, bly, PCB m.m. Vores faguddannede medarbejdere er naturligvis trænet i at håndtere de farlige materialer og derigennem medvirke til en øget bæredygtighed i dansk byggeri.​

Vores tætte samarbejde med vores leverandører betyder, at vi kan løse enhver form for opgaver – også de opgaver, som ikke ligger inden for vores eget kompetenceområde. Vi stiller imidlertid store krav til vores samarbejdspartnere og forventer, at de på lige fod med os selv kun leverer den bedste kvalitet – både når det gælder materialer og mandskab. Vi lever op til vores ansvar, og i sidste ende er det vores ansvar, at du er en tilfreds og glad kunde.

I 2022 blev vi kåret til ”Succesvirksomhed 2022” af Spar Nord og BDO, fordi vi har ”demonstreret størst evne til at levere solide resultater og høj vækst år efter år”.

Grønt og sikkert byggeri

Genbrug af træ

Vi har selvfølgelig fokus på bæredygtighed i byggeriet og går derfor også ind for genbrug af træ, når det kan lade sig gøre, og det er aftalt med dig som kunde.

Bæredygtighed er en vigtig brik i alle henseender i årene fremover, og det er afgørende, at vi ved fælles hjælp bliver bedre til at genbruge.

Hvis ikke vi allerede nu tænker på fremtiden, så vil det på sigt få store omkostninger for både naturen og os mennesker. Så lad os gøre en forskel sammen.

Et godt samarbejde

et godt samarbejde

Et godt samarbejde giver de bedste resultater, og EFFEKTIV er bygget op omkring et fasttømret værdisæt, der søger det gode samarbejde i alle vores samarbejds- og kunderelationer. Vores kunder tæller både større private og offentlige virksomheder og institutioner, forsikringsselskaber, boligforeninger samt et stadigt stigende antal privatkunder.

Vi er en lokal funderet samarbejdspartner, der leverer solid dansk kvalitet til den aftalte tid og pris. Vi dækker Lolland og Falster fra vores afdeling i Nakskov, mens vi dækker Storkøbenhavn og Sjælland fra vores afdeling i Karlslunde.

Skal vi tage en snak om dine opgaver?

Udfyld formularen og skriv gerne lidt om, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan finde den rigtige medarbejder til dig. Du vil blive kontaktet snarest muligt, så vi kan tage en snak om dine idéer eller den konkrete opgave.

Hvis det drejer sig om en akut opgave, kan du altid kontakte os på døgntelefonen 70 273 273.