Ledige stillinger2023-10-10T06:46:15+00:00

Job hos os

Vil du være en del af et godt team og en visionær håndværks- og entreprenørvirksomhed med spændende fremtidsmuligheder?

EFFEKTIV er en virksomhed i vækst, og vi vil derfor altid gerne høre fra kompetente og engagerede specialister og håndværkere samt nye spirende talenter til elevpladser. Vi er en dynamisk arbejdsplads med fokus på faglig og personlig udvikling, medarbejdernes trivsel og det gode samarbejde. Vi holder de stolte danske håndværkertraditioner i hævd samtidig med, at vi er fremsynede, og vi sætter derfor også en ære i at uddanne nye dygtige håndværkere.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension og sundhedsforsikring, og vi arrangerer løbende faglige og sociale aktiviteter, der styrker vores kompetencer og samarbejde.

Vi ser altid frem til at få en ny kollega med på holdet, så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning – eller send os en ansøgning, når vi har en ledig stilling opslået. Hvis du vil høre mere om mulighederne for at blive en del af EFFEKTIV, er du også velkommen til at ringe til Mikael Rasmussen på telefon 28 93 46 60.

Ledige stillinger:

Lige nu har vi ingen ledige stillinger, men du er velkommen til at søge uopfordret.

 

Uopfordrede ansøgninger

Du kan sende din uopfordrede ansøgning til info@effektiv.dk.

Skal vi tage en snak om din fremtid??

Udfyld formularen og skriv gerne lidt om, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan finde den rigtige medarbejder til dig. Du vil blive kontaktet snarest muligt, så vi kan tage en snak om dine idéer eller den konkrete opgave.

Hvis det drejer sig om en akut opgave, kan du altid kontakte os på døgntelefonen: 70 273 273.