Snedker

EFFEKTIV råder over eget maskinsnedkeri med et udvalg af specialmaskiner, som gør det muligt for os at løse de mest finurlige snedkeropgaver.

EFFEKTIV har mulighed for at løse opgaver, hvor der er behov for at få fremstillet specialemner i træ, idet vi råder over eget maskinsnedkeri med et udvalg af specialmaskiner. Det kan for eksempel være døre, vinduer, porte på specielle mål, eksklusive køkken- og baderumselementer, møbler samt specielt tilpassede emner i træ i forbindelse med renovering af ældre bygninger.​

​Med vores udvalg af specialmaskiner kan vi også tilbyde at fremstille emner i træ til maritimt brug – både til indretning af cockpit, aptering samt udskiftning og renovering af skibsdæk.

Vores medarbejdere er dedikerede i deres arbejde med træ, og deres passion og knowhow sikrer, at du altid får den helt rigtige løsning på din opgave.

Michael Mollerup

Snedkerformand

er klar til at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål og give et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 70 273 273

eller send os en besked:

EFFEKTIV kan hjælpe dig med…

Butiksindretning

I vores maskinsnedkeri kan vi hjælpe dig med fremstilling eller ombygning af kontor- og butiksinventar specielt tilpasset dit kontor eller din forretning.

​Herudover har vi også mulighed for at fremstille salgs- og vinduesdisplays i træ med for eksempel laserindbrænding af dit logo.

Har du specielle ønsker til reoler, butiks- og receptionsdiske eller andet inventar, så kontakt vores snedkere for at få dine ønsker opfyldt.

Butiksindretning
Køkkenelementer

Køkkenelementer

For mange er køkkenet hjemmets hjerte. Det er en stor investering og kræver en masse omhyggeligt håndværk og planlægning for at blive rigtigt. Ikke alene bygger vi specialindrettede køkkener, men vi leverer også skræddersyede køkkenmøbler til at hjælpe dig med at renovere et eksisterende køkken.

Uanset køkkenet – finurligt eller enkelt, stort eller lille – er alle de enheder, vi skaber, fremstillet fra bunden og designet specielt til dit hjem, så pladsen udnyttes bedst muligt. Vi matcher din eksisterende stil og rådgiver dig om de bedste valg. Ønsker du at genskabe et ældre køkkenmøbel eller noget, du har set andre steder, skal du blot vise vores snedkere et fotografi, og de går i gang.

Møbler

Vi er erfarne i produktion af skræddersyede reoler, garderober, køkken- og baderumsmøbler og meget andet til hjemmet eller virksomheden. Du kan vælge mellem en lang række forskellige træsorter, finish og stilarter, som er med til at definere udseendet og følelsen af ​​et rum. Og vi hjælper med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Om det så er en ny specialdesignet walk-in-garderobe eller fritstående og monterede møbler, du drømmer om, så er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan skabe til dig.

Uanset om du har en specifik idé i tankerne, eller du har udfordringer med begrænset plads eller adgang, finder vi en løsning, der passer til dig.

Møbler
Baderumsmøbler

Baderumsmøbler

Fra hårdt træ til nåletræ og ved hjælp af en række forskellige finish og stilarter kan vi lave det perfekte skræddersyede baderumsmøbel til dit badeværelse.

Nogle gange er det bare ikke muligt at finde baderumsmøbler, der matcher dit hjems stil og rummets indretning. Vi tager alt i betragtning, når vi designer dine møbler. Hvis ikke du er sikker, hjælper og rådgiver vi dig gerne om de forskellige materialer og finish, der er tilgængelige.

Hvis du har fået øje på noget bestemt, men er usikkerhed på, hvordan du skal fortælle os det, hvorfor så ikke tage et billede! Udfra et fotografi kan vores snedkere genskabe det med omhu og sans for detaljer, så din vision kan føres ud i livet.

Paneler og gerigter

Ved renovering af ældre ejendomme foretrækker man ofte at bevare den oprindelige arkitektoniske stil med trælister og -gerigter med udskæringer.

I vores maskinsnedkeri kan vi specialfremstille lister, fodpaneler, høje som lave paneler og diverse indfatninger efter de ønskede mål, så din bolig efter renovering bevarer sin flotte stil. ​

Paneler & Gerigter
Eget maskinskedkeri

Maskinsnedkeri

Vi har et stort udvalg af specialmaskiner i vores maskinsnedkeri, som gør det muligt for dig som kunde at få fremstillet specialelementer i træ til f.eks. til din bolig, virksomhed eller båd, som ellers ikke vil være muligt at købe sig til.

Specialelementer der sikrer, at du får den bedste løsning, der passer til dine behov, og som fuldender udseendet af f.eks. din bolig.

Skal vi tage en snak om dine opgaver?

Udfyld formularen og skriv gerne lidt om, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan finde den rigtige medarbejder til dig. Du vil blive kontaktet snarest muligt, så vi kan tage en snak om dine idéer eller den konkrete opgave.

Hvis det drejer sig om en akut opgave, kan du altid kontakte os på døgntelefonen: 70 273 273.