Tømrer

EFFEKTIV er en tømrervirksomhed med mange års erfaring inden for faget, og den erfaring kommer dig som kunde til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

EFFEKTIV er din erfarne samarbejdspartner, når det gælder tømrer- og snedkeropgaver. Vi betjener såvel erhvervskunder som private husejere, og vi udfører alle former for tømrerarbejder – både som hoved-, del- eller totalentrepriser.

Vi beskæftiger os primært med entrepriser inden for renovering, om- og tilbygning, nybyggeri, halbyggeri, tagkonstruktioner, udskiftning af døre og vinduer, lægning af træ- og parketgulve samt opbygning og montering af køkkener, badeværelser og kontorlokaler.

Vi har desuden eget maskinsnedkeri med mulighed for specialfremstilling af elementer og sektioner til byggerier.

​Vores team af tømrere er alle træspecialister af hjertet og bearbejder materialet med stor knowhow og passion, så du altid får de helt rigtige løsninger på din byggeudfordring. ​

Vi er en lokalt baseret virksomhed, der betjener vores markedsområde på Lolland og Falster fra vores afdeling i Nakskov, mens vi løser vores mange opgaver på Sjælland og i Storkøbenhavn med udgangspunkt fra vores afdeling i Karlslunde.

Michael Mollerup

TØMRERFORMAND

er klar til at hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål og give et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 70 273 273

eller send os en besked:

EFFEKTIV kan hjælpe dig med…

Døre og vinduer

Dit valg af vinduer og døre har en stor andel i det udtryk, som din boligs facade har. Det er vigtigt, at du vælger de døre og vinduer, som passer bedst ind i stilen til din bolig og samtidig matcher dine krav i forhold til funktionalitet, vedligeholdelse m.v. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning, som sikrer dig det optimale udbytte af dagslys og solens energi – og dermed bidrager til et godt indeklima i din bolig.​

Vi kan også hjælpe dig med vedligeholdelse og reparation af de bestående døre og vinduer i din bolig samt rådgive om montering af sikkerhedsdøre og -vinduer, som sikrer din bolig optimalt mod indbrud.

Døre og vinduer
Tilbygning

Tilbygning

Går du med planer om en tilbygning til dit hus, skal du nøje overveje indretning og placering af tilbygningen i relation til bestående bygninger, samt hvordan du rent arkitektonisk bedst får tilbygningen til at hænge sammen med den eksisterende bolig.

Vi er klar til at hjælpe dig med at virkeliggøre dine drømme om en større og mere funktionel bolig, og vi kan tilbyde dig professionel rådgivning i forhold til byggetekniske spørgsmål, materialevalg mm. Vi sætter dig også gerne i forbindelse med en bygherrerådgiver, der efter behov kan assistere dig i processen.

Ombygning

En ombygning kan komme på tale i situationer som for eksempel familieforøgelse, eller når børnene flytter hjemmefra, og du ønsker at udnytte de eksisterende kvadratmeter i din bolig anderledes.

Ved en ombygning bør du også nøje overveje byggestil og materialevalg. Hvis du ønsker at renovere/ombygge et parcelhus fra 1960-1970’erne, er det tit løsningen at vælge en total modernisering, hvorimod en nænsom renovering med respekt for den oprindelige arkitektoniske stil vil være at foretrække, hvis du er ejeren af en ældre villa.

Ombygning
Nybyggeri

Nybyggeri

Det er en stor beslutning at bygge et nyt hus, hvad enten det drejer sig om et sommerhus, helårshus eller måske et mindre byggeri som for eksempel et anneks eller garage.

Et nybyggeri er samtidig at betragte som en fremtidssikring, da et nybygget hus er energibesparende, kræver et minimum af vedligeholdelse og holder prisen bedre end et ældre hus.

Du har mange valgmuligheder i forhold til for eksempel byggestil, indretning og materialevalg. Når du har konkretiseret dine idéer, står vi klar til at hjælpe dig med at sikre at dine drømme er bæredygtige og realistiske, inden du beslutter dig for at føre dem ud i livet

Køkken og bad

I dag er køkkenet ikke blot et rum, hvor vi tilbereder mad. Det er også et rum, hvor der skal være plads til samtale og hygge med familien.

Da vi råder over eget snedkeri, kan vi tilbyde dig en løsning, hvor vi fra bunden af fremstiller håndbyggede køkken- og badeværelseselementer lige efter dine ønsker og mål.

Vi samarbejder med forskellige leverandører på det danske marked og kan derfor levere og montere køkkener og badeværelser i alle prisniveauer og designretninger. Disse samarbejdsaftaler er som kunde din garanti for levering af lige præcis dit drømmekøkken eller -badeværelse.

Køkken og Bad
Trapper

Trapper

Når du skal træffe beslutning om en ny trappe til din bolig, er det – udover design og materialer – vigtigt at være opmærksom på dit behov i forhold til funktionalitet.

Vi kan levere trapper til både indendørs og udendørs brug. Vi rådgiver gerne i forhold til valg af materialer og design og rykker gerne ud til opmåling og montage af din nye trappe​.

Gulve

Gulvet i et rum indrammer på afgørende vis oplevelsen af hele rummet inkl. indtryk af lys m.m. Det er vigtigt at vælge den rette type gulv i forhold til udseende, slidstyrke, belastning, mulighed for gulvvarme og krav til vedligeholdelse.

Vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for dig, når du skal vælge det rigtige gulv til dit hjem – og vi er certificeret Junckers gulvlægger.

Gulve
Tag

Tag

Når du vælger tagløsning, er der mange ting ud over udseendet, som du skal tage i betragtning bl.a. holdbarhed, krav til vedligeholdelse, pris, bæredygtighed og hvilken tagtype, som egner sig bedst til din tagkonstruktion.

Inden du beslutter dig, er det en god idé at tage én af vores erfarne tagspecialister med på råd, så du får valgt den helt rigtige tagtype til lige præcis din ejendom, så du kan glæde dig over at have et smukt og holdbart tag i mange år.

Stålhaller

Vi har været involveret i opførelse af flere stål- og sportshaller – både som del- og hovedentrepriser – og har derigennem opbygget en solid erfaring på området.

Stål som bærende konstruktion vinder frem i moderne byggeri på grund af materialets store bærestyrke og mulighed for en høj grad af designfrihed. Det er vigtigt at sikre sig, at en nybygget hal passer stilmæssigt til eventuelle eksisterende bygninger og omgivelser.

​Vi kan tilbyde at løse opgaven hele vejen fra støbning af grund over rejsning af spær til komplettering af haller – både som koldhaller og isolerede industrihaller. Vi kan også hjælpe med udskiftning af tage eller andre former for reparationer på haller.

Stålhaller

Terrasser

Specielt, når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, tilbringer danske boligejere meget af tiden på deres terrasse.

En smuk træterrasse vil som en naturlig forlængelse af dit hus give dig en fin overgang mellem hus og have og samtidig bidrage til at forøge værdien af din bolig.

​Det danske vejr er imidlertid af og til lunefuldt, og når du bygger ny terrasse, er det derfor vigtigt at vælge en træsort, som kan tåle både sol, vind, kulde og fugt. Vi rådgiver dig gerne, så du får en træterrasse, der opfylder dine behov og passer til præcis din bolig.

Terrasser

Skal vi tage en snak om dine opgaver?

Udfyld formularen og skriv gerne lidt om, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan finde den rigtige medarbejder til dig. Du vil blive kontaktet snarest muligt, så vi kan tage en snak om dine idéer eller den konkrete opgave.

Hvis det drejer sig om en akut opgave, kan du altid kontakte os på døgntelefonen: 70 273 273.