Murer

EFFEKTIVs murerafdeling mestrer alle former for traditionelt murerarbejde, uanset om det drejer sig om ny- og ombygning, renovering, reparation eller vedligeholdelse.​

EFFEKTIV råder over egen murerafdeling, som mestrer alle former for traditionelt murerarbejde. Vi sætter en ære i at løse dine opgaver med fokus på kvalitet og faglig stolthed, og vi leverer altid et resultat med et ulasteligt helhedsindtryk, hvad enten det drejer sig om ny- og ombygning, renovering, reparation eller vedligeholdelse.​

Ud over det traditionelle murerarbejde er vores erfarne murere i besiddelse af en bred vifte af specialkompetencer som bl.a. fugtteknisk isolering og standsning af opstigende grundfugt.

Så kontakt os for en snak om, hvordan vores dygtige murere kan få gjort dine idéer til virkelighed.​​​

Har du spørgsmål vedrørende murerarbejde eller ønsker et uforpligtende tilbud

Ring på tlf. 70 273 273

eller send os en besked:

EFFEKTIV kan hjælpe dig med…

Murerarbejde

Murerarbejde

Vi udfører alle former for murerarbejder, herunder facaderenovering (filsning og pudsning), ​​sætningsskader, f​​​ugerenovering og lavablæsning på sten, beton, træ og metalelementer.

​Sætningsrevner i husets facade og tag øger risikoen for vandindtrængning, som på sigt kan føre til sætningsskader. Revner i ydermurene – og specielt pludseligt opståede revner – bør undersøges af en fagmand, da det kan være tegn på alvorlige problemer i husets konstruktioner. ​Som årene går, smuldrer fugerne mellem murstenene på dit hus, og det kan føre til nedbrydning af murværket og risiko for fugtskader. Dårlige fuger bør repareres, før skaden udvikler sig. Så lad os tage en snak om de løbende vedligeholdelsesopgaver, så du sikrer, at dit hus forbliver i god stand.

Indvendig isolering

Forkert byggeteknik eller forkert materialevalg kan give dårligt indeklima, som er skadeligt for både mennesker og bygninger, så jo før du får løst problemet desto bedre.

Vi gennemgår gerne din ejendom helt uforpligtende og udarbejder et konkret forslag til en løsning på dit problem med for eksempel fugt, kulde og skimmelsvamp. Problemer med kondens og fugt kan løses ved at isolere huset enten udefra eller indefra. En udvendig isolering vil ofte ændre facadens udseende radikalt, mens isolering indefra med diffusionsåbne og skimmelhæmmende SkamoPlus-indeklimaplader giver et åndbart system, der sikrer et sundt og behageligt indeklima – samt en god økonomi.

Indvendig isolering
Klinkegulve

Klinkegulve

Vi har mange års erfaring i opbygning af undergulve og terrændæk samt lægning af klinkegulve, som er en populær indendørs gulvtype med en særdeles slidstærk og holdbar overflade.

I rum som bryggers og entré vil der være et stort slid på gulvbelægningen. Klinker er derfor et velegnet gulvmateriale, som samtidig fungerer godt sammen med gulvvarme, der kan fungere som rummets varmekilde og samtidig gør gulvet dejligt behageligt at færdes på.

​Du skal i dit valg af gulvbelægning tage højde for rummets anvendelse og deraf krav til blandt andet holdbarhed, styrke, gangsikkerhed og lydtekniske egenskaber.

Badeværelser

Vores murere er specialister i nybyg og renovering af badeværelser. I lyset af de særlige lovkrav til konstruktion og materialer i vådrum er det en god idé at få fagfolk med på banen, inden du går i gang.

Faktorer som slidstyrke, sikkerhed og rengøringsvenlige løsninger er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du beslutter dig for, hvilke materialer du ønsker anvendt i dit nye badeværelse. Det er samtidig vigtigt, at du vælger en stil, som matcher husets øvrige indretning og tager højde for, at moden skifter. Som udgangspunkt er det en god idé at undgå fliser, sanitet og møbler i modeprægede farver og former – sæt i stedet kulør på tilbehør, håndklæder m.v.

Badeværelser
Skorstene og pejse

Skorstene og pejse

I mange ældre huse indgår den murede skorsten som et vigtigt element i husets arkitektur og bidrager i høj grad til husets karakter og udtryk. Skorstens placering på toppen af huset gør, at den er meget udsat for regn, sol og vind. Benytter du ikke din skorsten, er der risiko for skader, da en kold skorsten er mere følsom over for fugt- og frostskader. Det er derfor en god idé jævnligt at efterse både fuger og sten i din skorsten.

Vores murere står klar til at hjælpe dig, hvis du skal have muret en ny skorsten eller pejs, eller hvis du ønsker assistance til reparation og vedligeholdelse af din nuværende skorsten eller pejs.

Beton

Har du behov for hjælp til støbning af eksempelvis fundamenter eller betongulve, står vi klar til at rykke ud og løse dine udfordringer.

​Vores erfarne murere hjælper dig også gerne med betonrenovering og -reparationer, og vi besigtiger gerne din betonopgave og udarbejder efterfølgende et tilbud på den optimale løsning under hensyntagen til dine krav og dit budget.

Så tag os med på råd, hvis du ønsker hjælp til betonarbejde.

Beton

Skal vi tage en snak om dine opgaver?

Udfyld formularen og skriv gerne lidt om, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan finde den rigtige medarbejder til dig. Du vil blive kontaktet snarest muligt, så vi kan tage en snak om dine idéer eller den konkrete opgave.

Hvis det drejer sig om en akut opgave, kan du altid kontakte os på døgntelefonen: 70 273 273.